Skype Zil Sesleri Değiştirme


Merhaba, bu yazımızda sizlere Skype kullanırken duyduğunuz tüm uyarı seslerini nasıl düzenleyebileceğinizi öğreteceğiz. Skype uyarı sesleri, diğer adıyla zil sesleri çok kolay bir şekilde değiştirelerek kişiye özel bir kullanım sağlayabiliyor. Siz beğendiğiniz sesleri değiştirmeden kullanmaya devam edebilir ya da beğenmediğiniz bir ses var ise değiştirerek daha çok hoşunuza gidecek bir hale getirebilirsiniz.

Uyarı sesleri diğer adıyla zil seslerini değiştirmeyi adım adım olarak göstereceğiz.

- Öncelikle Skype'ınızın açık durumda olması gerekmektedir.
- Skype ekranınında, Skype üst menülerinden "Skype" bölümüne girin.
- Kişisel bilgiler sekmesi ile devam edin.
- "Sesleri değiştirin" kısmına tıklayarak ilgili bölüme giriş yapın.

* Yukarıdaki adımları izleyerek Skype Zil Sesleri bölümüne ulaşmış oldunuz.

"Ses oynatılacak bir durum seçin" kısmından ilgili sesleri ve çalınacak sesleri görebilirsiniz.

Skype'i kısmen sessize alma

Burada ilgili durumun gerçekleşmesi halinde zil sesi çalmasını istemiyorsanız, yani o durumda sessiz kalınmasını istiyorsanız ilgili kutucuğun işaretini kaldırınız.

Skype'i tamamen sessize alma

Açılan ekranda "Tüm sesleri sustur" butonuna tıklayarak Skype kullanırken her hangi bir uyarı sesi almanızı önleyebilirsiniz.

Skype zil sesleri - uyarı sesleri değiştirme

İstediğiniz bir zil sesiniz üzerine tıklayarak daha sonra yan taraftan istediğiniz bir zil sesini seçtikten sonra kaydederek işlemi tamamlamış olursunuz.

Özel seslerim bölümünden Skype'ta zil sesinizi kendinize özel bir sesi tanımlayarak kullanabilirsiniz. Sesleri al butonundan bilgisayarınızda olan her hangi bir sesi Skype'a tanımlayarak kullanabilirsiniz.

Önemli: Skype zil sesleri ayarlarınızda yapılan her hangi bir hatada tüm ayarları sıfırlamak için "Varsayılanı yükle" butonunu kullanabilirsiniz.

Skype Zil Sesleri Değiştirme - Resimli Anlatım

Skype Zil Sesleri Değiştirme

Skype Zil Sesleri Değiştirme - Videolu Anlatım

1 yorum:

  1. slm kolay gelsin ben skayp ta adresimin kalmasını istemiyorum açtıgım da adresim kalıyorbunu nasıl sile bilirim tşkler

    YanıtlaSil