Skype'a Geçen 1 Geçmeyen 2 Pişman!


skype geçiş
Microsoft tarafından satın alındıktan Skype, tamamen messengerin yerine geçti. Bu üçyüz milyonun üzerinden messenger kullanıcısını oldukça şaşırttı. Aktif olarak messenger kullananlar, bir nevi bunun bağımlısı olmuş kesim bu değişimi çok yadırgadılar. İlk günlerde tepki gösterildi, sosyal ortamlarda tepkilerini gösterdiler. Ancak bu büyük şirketleri çokta etkilemez derken, bir de baktık ki çok etkilemiş meğerse...

Skype'a geçiş aşaması normalden 2 ay sonra yapıldı. İlk geçişler başladıktan sonra zorunlu geçişin başlaması çok uzun zaman aldı. Bunun nedeni olarakta başta Skype'a geçişte yaşanan sorunlar, daha sonra da messengerin fanatikleri yer alıyor.

Tüm geçiş işlemleri tamamlandıktan sonra, Skype kullananların büyük bir çoğunluğu ilk günlerde şikayetçi oldular. Bir çok sorular sorunlu, kişiler bir çok sorunla karşı karşıya kaldı. Ancak geçtiğimiz 4 aylık süreçten sonra bu sorunlar minimum düzeye düştü. Şuan da neredeyse sorunu olan kişi hiç yok diyebiliriz.

Skype'a taşıma işleminden sonra üzerinden vakit geçmesine rağmen, messengerin daha iyi olduğunu savunan çok az bir grup kişi var. Buna rağmen ön yargı ile yaklaşıp hiç Skype kurmayan ve kaydolmayan kişilerde yok değil. Biz de Skype ile ilgili kişilerin karşılaştığı sorunları tarafsız bir şekilde dile getirmeye ve çözüm aramaya devam edeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder