Skype Hakkında


Skype ile dünyanın herhangi bir noktasındaki bir tanıdığınızı hiçbir ücret ödemeden arayabilir ve kesintisiz bir görüşme yapabilirsiniz. Skype'ın kalitesini gösterdiği en önemli yer olarak görüşmelerin en yüksek kalitede olmasıdır. İnternet hızınız 0.2 mbite kadar düşse dahi, kesintisiz bir görüntülü görüşme yapabilir ve daha aşağıdaki hızlarla sorunsuz bir yazışma yapabilirsiniz. Bu özelliği sayesinde internet sağlayıcılarının hizmetinin kalitesiz olduğu yerlerde, mobil modem bağlantılarında ya da direkt mobil bağlantılarda kesintisiz bir kullanım olanağı sağlamaktadır.

Skype kullanarak istediğiniz arkadaşınızla kolayca iletişim haline geçebilirsiniz. Evde, işte, gezide her nerede olursanız olun; çok kolay bir şekilde bağlantı kurabilirsiniz. Kısacası internetin olduğu heryerde internet bağlantınız çok kötü olsa dahi bağlantınız kopmaz. Tüm bu görüşmeleri skype üzerinden ücretsiz olarak yapabilmenizin yanında, çok cüzi miktarda bir ücret ödeyerek premium özelliklerden de yararlanabilirsiniz. Skype kontörü aldığınız zaman, sabit hatları ve mobil telefonları isternetinizin olduğu heryerden sorunsuz bir şekilde arayabilirsiniz. Bu özellik için ekstra bir kurulum ya da bir abonelik almanız gerekmez.

Skype bütün özellikleriyle internet üzerinden iletişim anlayışına yep yeni bir yüz getirdi. Yenilikçi bir proğram olması ve sürekli olarak insan ihtiyaçlarını takip etmesi, buna karşılık yeni güncellemeler getirmesi de kullanıcılar tarafından takdirle karşılandı.

Skype kalitesi ile bugüne kadar hiç yaşamadığınız kadar mutlu olabileceksiniz. Uzun zamandır görmediğiniz birini, skype kalitesiyle ekstra görüntü ve ses kalitesi ile birlikte görebileceksiniz. Skype'ı ücretsiz bir şekilde yükledikten sonra, istediğiniz kişiyle kesintisiz bir görüşme olanağına sahip olabilirsiniz.

Anlık mesajlaşma özelliği sayesinde arama yapma özelliklerinin dışında sohbet imkanıda sizinle olacaktır. Bu özellik sayesinde istediğiniz kişilerle internet hızınızın hiç bir önemi olmadan kesintisiz bir şekilde iletişimde kalabilirsiniz.

Bir çok aygıt ile Skype'a giriş yaparak, facebook ve microsoft kişileriniz dahil istediğiniz herkes ile Skype'ın eşsiz özellikleri ile oldukça keyifli bir sohbete başlayabilirsiniz.
Güncellendi 9.2.2014

1 yorum:

  1. iyi bir şey gerçekten çok işime yarıyor neredeyse tüm gün internetteyim arkadaşlarımla sürekli görüşüyorum skype sayesinde.

    YanıtlaSil