Skype ile nasıl dosya gönderilir


Bu yazımızda sizlere Skype kullanarak nasıl dosya gönderme işlemi yapabileceğinizi anlatacağım. Skype'ın saymakla bitmeyen özellikleri arasında en çok kullanılan ya da ihtiyaç duyulan özelliklerinden birisi olan dosya gönderme özelliği sayesinde fotoğraflar, belgeler ya da herhangi bir formattaki dosyanızı kapasite sınırı olmadan gönderme imkanı sağlıyor.

Yıllardır dosya paylaşımında bir çok zahmetli upload sitelerinin yerini alabilecek bu sistem sayesinde iş arkadaşlarınızla ya da tanıdıklarınızla paylaşmanız gereken dosyaları skype kaydolduktan sonra kolayca gönderebiliyorsunuz. Ücretsiz olarak sunulan bu dosya transfer hizmetini yapmakta oldukça basit. Hiç bir ekstra birşey yapmanıza gerek kalmadan, konuşma ekranınızın üzerine istediğiniz dosyayı sürükleyip bırakmanız yeterli oluyor. Bundan sonra sadece karşı taraftaki kişinin dosyayı kabul etmesi gerekiyor. Dosya gönderildikten sonra konuşma üzerinden gönderilen dosyaya tıklayarak dosyayı istediğiniz anda kolayca açabiliyorsunuz. Bunun için dosyanın sizin bilgisayarınızdan silinmemesi gerekiyor.

Bir dosyayı ya da buna benzer birşeyi kişi listenizdeki biri ile paylaşmanız gerekiyor ise sosyal medya hesabınızı ya da upload sitelerini kullanmadan skype ile dosya gönderebilirsiniz.

1 yorum: