Skype'a MSN hesabıyla kayıt olma - MSN'den Skype'a Geçiş


Bu makalede sizler için MSN ile Skype arasındaki ilişkiyi inceleyerek MSN'den Skype'a geçişin nasıl yapılacağını anlatacağız.
Msn (Messenger) ya da Live Messenger adıyla bildiğimiz anlık iletişim proğramı, aynı hotmail, outlook gibi mail hizmetlerinin olduğu gibi bir Microsoft ürünüdür. Skype başka bir kurucu ile uzun yıllar tırmanışta olduktan sonra 2013 yılında Microsoft tarafından satın alındı. Bu alımdan sonra Microsoft yönetim kurulu radikal bir karara imza atarak MSN efsanesinin tamamen hizmet hayatına son verip, üyelerini Skype'a yönlendirdiler. Arkaplanda tüm bunlar olup biterken, kullanıcıların sorduğu, Skype'a Msn kullanarak kayıt olma ya da giriş yapma gibi sorularının çokluğundan dolayı biz bir makale yazma gereği duyduk. "Msn hesabımızı kullanarak Skype hesabına nasıl kaydolabiliriz?" sorusunun cevabını aşağıda bulabilirsiniz.

MSN'den Skype'a Geçiş Rehberi !

Skype'a Microfost hesabınızı kullanarak kaydolmak için yapmanız gerekenleri birazdan anlatacağım. Aslında bilmeniz gerekiyor ki bunun için pekte yapmanız gereken birşey yok. Microsoft taşınan hizmeti dolayısıyla tüm üyelikleri Skype'a aktardı ve sizlere yeni üyelik şartı getirmedi.

Eğer bir microsoft hesabına yani Msn, Hotmail, Outllok benzeri hesaplara sahipseniz, tek yapmanız gereken skype açılış ekranında Microsoft hesabını seçerek normal üyeliğinizi yazarak giriş yapabilirsiniz. Bu sayede tüm kişileriniz otomatik olarak Skype'a aktarılmış olacak. 

Ayrıca yeni bir üyelik açmak için kaydolma linkine tıkladıktan sonra Microsoft hesabına tıklayarak oradan giriş yapabilirsiniz.

1 yorum:

  1. slm ben skype kaydoldum şimdi ne yapmamız gerekiyor premium üyelik almak istiyorum çok ucuz diyorlar

    YanıtlaSil