Skype Üye Ol


skype üye ol

Dünyaca ünlü Microsoft markasının ürünü olan Skype'ın kullanım alanları her geçen güncelleme ile artıyor. Kullanım alanının ve kullanılabilek cihaz alternatiflerinin diğer tüm iletişim proğramlarına göre daha fazla olması sebebiyle bütün dünyada hızla yaygınlaşıyor. Hali hazırda Amerika başta olmak üzere bir çok ülkede telefon hizmeti yerine kullanılıyor. Ülkemizde şuan pek yaygın olmasa da kullanımı artmaya devam ediyor.

Günümüz Türkiye'sinde skype messenger proğramının yerini almış durumda olmakla birlikte, onun azalan populeritesinide aksi yönde hareketlendirdi. Kişisel ya da kurumsal kullanımlarda en kaliteli hizmet veren iletişim aracı haline gelen Skype, izin verdiği ücretsiz özellikleriyle de oldukça beğeni topluyor.

Sizde Skype ailesinin içerisine dahil olmak istiyorsanız, aşağıda anlatacağımız adımları izleyerek bir kaç dakika içerisinde kayıt işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

- Eğer daha önce bir microsoft hesabınız var ise onu kullanarak üye olabilirsiniz.
- Kullandığınız sosyal hesabınız (facebook) ile giriş yaparak kayıt yapabilirsiniz.
- Kolay ve anlaşılır bir üyelik formunu doldurarak kaydolma aşamalarınızı tamamlayabilirsiniz.
- Tüm hesap alma işlemleriniz tamamlandıktan sonra cihazınıza uygun olan Skype'ı indirebilirsiniz.

Kayıt sırasında ya da skype kullanımı sırasında yaşayacağınz herhangi bir sorunda bize yorum bırakarak sorunuzu iletebilirsiniz. Bu durumda size en kısa sürede yardım edebiliriz.

Skype Kaydolma İşlemlerinizi Buradan Yapın!

1 yorum: